Sök

Vår historia

KUNSKAP OCH KVALITET I GENERATIONER

1992

Företaget Wiromin AB startade i den lilla bruksorten Rejmyre i Östergötlands bergslag av Wivi och Roland Öster.

2012

Detta året började byggnationen av vår nya produktionslinje.

Sommaren 2013

Produktionslinjen var officiellt klar.

Nutid

 

Vi tillverkar fodertillskott för de flesta djurslag såsom mineralfoder, flytande och torra vitaminer, premixer m.m. Kunden har alltid möjlighet att få sina produkter anpassade efter sina djurs speciella behov.

Vår målsättning är att alltid ge dig som kund, en så nytillverkad produkt som möjligt av de bästa råvarorna som finns på marknaden. Därför använder vi endast råvaror av absolut högsta kvalité för att upptagningsförmågan ska bli optimal hos dina djur och för att värna om vår natur.

En pålitlig partner

Du kan lita på oss

Gårdsanpassat foder är en specialitet som vi gärna gör efter dina och eventuella foderrådgivares direktiv eller önskemål. Vi bedriver även legotillverkning av flytande vitaminer, mineralfoder, premixer samt fodertillskott.

Vi tillhandahåller även en rad olika råvaror. Med våra mångåriga kunskaper kan du alltid känna dig trygg när du använder våra produkter.

Våra produkter är registrerade hos Jordbruksverket och produktionen är utarbetad enligt Jordbruksverkets och EU:s regelverk för att säkerställa en hög kvalitet och vi har registreringsnummer alphaSE25300BM hos Jordbruksverket. Vi är dessutom HACCP certifierade.

Produktutvecklingen följer de senaste försöken och forskningsresultaten över hela världen för att därigenom kunna utarbeta produkter med optimal funktion.

Säkra leveranser är vårt motto, därför är våra transportörer registrerade hos jordbruksverket. Leverans sker med någon av våra återförsäljare eller med något fraktbolag direkt till dig som kund.