Om oss

Wiromin AB – Kunskap och kvalitet i generationer

Företaget Wiromin AB startade 1992 i den lilla bruksorten Rejmyre i Östergötlands bergslag av Wivi och Roland Öster. 2012 började byggnationen av vår nya produktionslinje som stod klar sommaren 2013. I vår butik i Småländska Skillingaryd har vi försäljning av Lantbruksrelaterade produkter men även produkter för hund, katt och trädgård.

Vi tillverkar fodertillskott för de flesta djurslag såsom mineralfoder, flytande och torra vitaminer, premixer m.m. Kunden har alltid möjlighet att få sina produkter anpassade efter sina djurs speciella behov.

Vår målsättning är att alltid ge dig som kund, en så nytillverkad produkt som möjligt av de bästa råvarorna som finns på marknaden. Därför använder vi endast råvaror av absolut högsta kvalité för att upptagningsförmågan ska bli optimal hos dina djur och för att värna om vår natur.

Gårdsanpassat foder är en specialitet som vi gärna gör efter dina och eventuella foderrådgivares direktiv eller önskemål. Vi bedriver även legotillverkning av flytande vitaminer, mineralfoder, premixer samt fodertillskott.

Vi tillhandahåller även en rad olika råvaror. Med våra mångåriga kunskaper kan du alltid känna dig trygg när du använder våra produkter.

Våra produkter är registrerade hos Jordbruksverket och produktionen är utarbetad enligt Jordbruksverkets och EU:s regelverk för att säkerställa en hög kvalitet och vi har registreringsnummer alphaSE25300BM hos Jordbruksverket. Vi är dessutom HACCP certifierade.

Produktutvecklingen följer de senaste försöken och forskningsresultaten över hela världen för att därigenom kunna utarbeta produkter med optimal funktion.

Säkra leveranser är vårt motto, därför är våra transportörer registrerade hos jordbruksverket. Leverans sker med någon av våra återförsäljare eller med något fraktbolag direkt till dig som kund.

omoss-03.jpg
omoss-02.jpg
omoss-01.jpg

Tel tider

Måndag - Fredag
kl 08.00-16.00

Kontakta oss

Kontor: 011-87503
Fax: 011-86050
E-post: info@wiromin.se

Address

Finspångsvägen 5
612 71 Rejmyre

Image