Mineraler för häst

Kroppen behöver mineraler för att kunna upprätthålla sin vatten- och saltbalans, för musklernas arbete, för normal reproduktion och för att nervimpulser samt signalöverföring mellan celler ska fungera.

Enklaste sättet att få en jämn och regelbunden tilldelning är att ge sin häst ett mineralfoder av god kvalité. Med god kvalité menas att ämnena som ingår ska vara lättupptagliga för hästen och vara i balans, fodret ska vara smakligt så hästen vill äta och förpackat och tillverkat på ett sådant sätt att hållbarheten av vitaminerna och mineralerna säkras.

Pelleterade mineraler

Show Horse mineralfoder i pelleterad form är smakliga men utan tillsats av melass. Utvecklade för att kunna passa in i olika situationer och foderstater.

I vårt sortimentet av mineralfoder finns något som passar de flesta foderstater och behov. Vi tillverkar även gårdsspecifika mineralblandningar efter kundens behov (minsta beställningskvantitet är 300 kg).

Granulerade mineraler

Show Horse mineralfoder i granulerad form är smakliga men utan tillsats av melass. Utvecklade för att kunna passa in i olika situationer och foderstater.

Tel tider

Måndag - Fredag
kl 08.00-16.00

Kontakta oss

Kontor: 011-87503
Fax: 011-86050
E-post: info@wiromin.se

Address

Finspångsvägen 5
612 71 Rejmyre

Image