Nya mineralsortementet för får - WiroFår

Image

Nu är det här - nya mineralsortementet för får - WiroFår

Vi vill stolt presentera vårt nya mineralfodersortiment WiroFår. Vår vision var att ta fram mineralfoder som tillgodoser tackans behov under alla produktionsstadier och som passar olika foderstater. Oavsett produktionsstadie har fåren alltid behov av mineraler och vitaminer. Dessa mineralfoder är sammansatta för att kunna användas med en lägre giva under sintid och lågdräktighet för att sedan successivt öka mineralgivan fram till högdräktighet och digivning. Innehållet av fosfor i mineralerna är något högre för att även kunna täcka en fosforbrist i grovfodret. Alla mineralfoder innehåller en hög andel magnesium för att möta dagens ofta kaliumrika grovfoderbaserade foderstater. Tillsats av svavel i mineralerna kan bidra till ett förbättrat proteinutnyttjande av övriga fodermedel. Självklart finns mineralerna både med och utan koppar för att tillgodose olika besättningars behov.

WiroFår Vinter - Mineralfoder för konventionella besättningar som är spetsad med kelaterade spårämnen, selenjäst, B-vitaminer och extra mycket E-vitamin. Passar foderstater som kompletteras med kraftfoder/färdigfoder under högdräktighet och tidig laktation.
Läs mer här...

WiroFår Kombo – Mineralfoder för både konventionella och ekologiska besättningar med högt innehåll av spårämnen i lättupptaglig form, selenjäst och extra mycket E-vitamin. Passar foderstater som kompletteras med spannmål och/eller ärter/bönor under högdräktighet och tidig laktation, passar även foderstater som kompletteras med färdigfoder.
Läs mer här...

WiroFår Sommar – Mineralfoder för både konventionella och ekologiska besättningar med högt innehåll av spårämnen i lättupptaglig form och selenjäst. Wirofår Sommar innehåller en lägre mängd vitaminer för att passa det vitaminrika betet men ändå säkerställa vitaminbehovet under betessäsongen. Passar under hela betessäsongen.
Läs mer här...

Tel tider

Måndag - Fredag
kl 08.00-16.00

Kontakta oss

Kontor: 011-87503
Fax: 011-86050
E-post: info@wiromin.se

Address

Finspångsvägen 5
612 71 Rejmyre

Image