Svinprodukter

I Wiromins Svinsortiment ingår premixer, vitamintillskott och flera olika tillskotts produkter.

 • Wiromix: Homogent blandade och med rätt sammansatta ingredienser kan vi erbjuda premixer för sugga, slaktsvin och smågrisar. Produkterna är exakta och innehåller de mineraler, salt, aminosyror, vitaminer och spårelement som krävs för att blanda ett färdigt foder. Wiromix innehåller dessutom en viss del högvärdigt protein som gör det ännu mer ekonomiskt. Utfodras vassle rekommenderas att man väljer wiromix utan salt. Extra E-vitamin och selen rekommenderas om man utfodrar med färsk eller våtlagrad spannmål.

  Övriga produkter är b la.

 • Mineralfoder speciellt framtaget för suggor med tillsatser av aminosyror och ett brett spektra av vitaminer. Innehåller Diamond V, en fermenterad jästkultur. Järnet som ingår är i from av kelat och förs över från suggan till både foster och spädgris på ett effektivt vis. Detta innebär dock inte att man kan hoppa över ett extra järntillskott men spädgrisen har dock ett bättre förråd av Järn med tilldelning av detta än om man tilldelar järn i oorganisk form till suggan.

 • Elektrolyt balans, En väldoftande elektrolytersättning som återställer snabbt elektrolyt och vätskebalansen. Blandar sig även i kallt vatten.

 • Ferropig, järntillskott för spädgrisar. Produkten är mycket lättillgänglig för grisen och högkoncentrerad.

 • Wiropect, Ett mycket effektivt diarréhämmande preparat som samtidigt återställer vätskebalansen. Produkten är uppbyggd på helt naturliga pektiner som har marknadens bästa upptagningsförmåga. De skyddar tarmarna från infektioner och stoppar diarrén på mycket kort tid.

 • Glaubersalt, Motverkar förstoppning hos suggor.

 • Vitamintillskott i flytande o torr form. Pelleterade vitaminer finns också. Vår flexibilitet gör att vi även kan tillverka gårdsanpassade blandningar efter önskemål. Vi kan även blanda in spårämen i vitaminprodukterna för de som önskar. Exempelvis E-vitamin med Selen och järn som tilldelas suggan för att ge spädgrisen ett bättre förråd av järn vid födseln. Järnet är i form av aminosyrakelat med ett mycket bra upptag, produkterna blir homogena även med tillsats av dessa spårämnen.

 • Diamond V jästkultur finns alltid på lager och kan köpas i 25 kilos säck eller 6 kilos hink. Denna jästkultur har visat sig vara effektiv vid tilldelning till spädgris. Jästen påverkar foderupptaget positivt. Titta gärna in på www.diamondv.com.

 • Bryggerijäst, spraytorkad jäst av hög kvalité. Innehåller minst 45 % protein. Hög andel av B-vitaminer med hög upptagningsförmåga.

 • Aminosyror, Lysin, Methionin och Treonin lagerhålls. På begäran kan vi ta in även andra aminosyror.

 • Syror, Citronsyra(vattenfri) lagerhålls alltid, på begäran kan vi även ta in andra syror.

För mer information kan ni ringa oss direkt på telefon 011-875 03.

Ladda ner bilagor: Lantbruk broschyr

Högst upp

space