Mineraler

mineralerKroppen behöver också mineraler för att kunna upprätthålla sin vatten- och saltbalans, för musklernas arbete och för att nervimpulser samt signalöverföring mellan celler ska fungera och för reproduktionen.

Enklaste sättet att få en jämn och regelbunden tilldelning är att ge sin häst ett mineralfoder av god kvalité.Med god kvalité menas att ämnena som ingår ska vara lättupptagliga för djuret och vara i balans, fodret ska vara smakligt så hästen vill äta och förpackat och tillverkat på ett sådant sätt att hållbarheten av vitaminerna och mineralerna säkras. • Bas

  Show Horse Mineralpellets BAS är ett mineralfoder med tillsats av A, D och E-vitamin.
  Produkten är utformad så att behovet av viktiga mineraler, spårämnen och vitaminer ska täckas in vid rekommenderad giva och vid samtidig tilldelning av grovfoder med hög kvalité. Läs mer...

  Vitlösmineral

  Show Horse Vitlöksmineral är ett heltäckande mineralfoder till alla hästar och är anpassat för att komplettera det befintliga innehållet av mineraler, spårelement och vitaminer i din spannmål och ditt hö.
  Vitlök anses mycket effektivt förebygga hosta samt stärker immunförsvaret. Knott, fästingar m.m. avskyr vitköksdoft.
  Innehåller även en mix av naturliga örter. Läs mer...

  Balans

  Show Horse Balans är ett mineralfoderpellets med tillsats av A, D och E-vitamin.
  Produkten är utformad så att basbehovet av viktiga mineraler, spårämnen och vitaminer ska täckas in vid rekommenderad giva och vid samtidig tilldelning av grovfoder med hög kvalité.
  Balans är lämpligt att tilldela då man behöver balansera foderstaten med fosfor, exempelvis när man har grovfoder som är kalciumrikt. Läs mer...

  Stuteri

  Show Horse Stuteri är ett smakligt mineralfoder för unghästar, avelshästar och fritidshästar. Show Horse Stuteri ger ett balanserat tillskott av kalcium, fosfor och spårämnen. Foderstaten för avelshästar behöver i de fl esta fall kompletteras med mineralfoder så att hästen får tillräcklig mängd av kalcium och fosfor.
  Även digivande, dräktiga ston och unghästar behöver detta tillskott. Läs mer...

  Aktiv

  Show Horse AKTIV är ett vitamin- och mineralpellets för alla hästar. Produkten är sammansatt för att passa den mer aktiva hästens speciella krav på näringsämnen.
  Show Horse AKTIV innehåller aminosyrekelaterade spårämnen och mineraler av högsta kvalité och höga doser av vitaminer, speciellt Folsyra, C-vitamin och E-vitamin.
  Dessa vitaminer är viktiga för såväl prestationsförmågan som immunförsvaret och mycket viktiga för det dräktiga stoet. Läs mer...

  Proffsmineral

  Show Horse Proffsmineral har utvecklats efter senaste forskningsrön där konventionella oorganiska spårelement har ersatts med, för djuret, mycket lättupptagliga spårelement som föreligger i organisk form. Detta medför ett högt biologiskt värde hos produkten och ökar därför tillgängligheten hos djuret.
  Dessutom är det mycket skonsamt för naturen och miljön. Läs mer...

Högst upp

space